Vizesiz Turlar ile Gidilecek Ülkeler?


Yurt dışına çıkarak güzelliklerle dolu ülkeleri keşfetmek isteyen pek çok kişi vardır. Fakat vize işlemleri ile uğraşmak ve bir takım prosedürleri yerine getirmek gerekir. Bu nedenden dolayı yurt dışı düşüncesinden vazgeçilerek yurt içindeki alternatiflere bakılır. Halbuki yurtdışı turlarından bazıları vizesiz olarak düzenlenmektedir. Vizesiz turları öğrenerek ülkeleri keşfe çıkmaya ne dersiniz?

Saraybosna Turu

Saraybosna’da Balkanların belki de en ünlü çarşılarından biri olan Baş Çarşı’ya gidilir. Burada Osmanlı’ya, Avusturya - Macaristan’a ve Yugoslavya’ya ait pek çok eseri inceleme şansını yakalarsınız. UNESCO’nun Dünya Kültür Mirasları listesinde yer alan Mostar Antik Kenti’ne de tanık olursunuz. Yüzyıllarca Osmanlı hakimiyetinde kalan antik şehirdeki hanlar, hamamlar ve camiler gibi mimari yapıları görürken hayranlığınızı gizleyemeyeceksiniz.

Moskova ve St. Petersburg Turu

Moskova’da siyasi ve toplumsal çalkantılara sahne olmuş tarihi merkez Kızıl Meydan ve soğan şeklindeki çok renkli kubbesi ile ilginç St. Basil Katedrali gezilecek yerler arasındadır. Görülecek diğer bir yer de tarih boyunca Rus liderlerine ve çarlarına ev sahipliği yapan Kremlin Sarayı’dır. Bu sarayın bir bölümü günümüzde hala Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından çalışma ofisi olarak kullanılmaktadır. Petersburg’da dünyanın ve Rusya'nın en büyük müzelerinden biri olan Hermitaj Müzesi ziyaret edilir. En çok tablo koleksiyonunun bulunduğu müze olması nedeniyle Guinnes Rekorlar Kitabı'na da girmiştir.

Güney Afrika Turu

Güney Afrika’da unutamayacağınız bir deneyim sizi bekliyor olacak. Sun City’e giderken Aslan Parkı’na uğruyor ve çita, devekuşu, vahşi köpek gibi birçok hayvanı görebiliyorsunuz. Ayrıca, nadir bulunan beyaz aslan görme, yavru aslanları sevme, bebek aslanlar ile yürüyüş yapma, onları biberon ile doyurma, kendi ortamlarında oynadıkları oyunlarını görme, zürafa besleme gibi heyecanlı anları yaşayabileceksiniz.

Montenegro Turu

Budva’da “Avrupa’nın Mücevheri” olarak anılan Tara Nehri’ne ulaşarak rafting yapma fırsatını yakalarsınız. Montenegro’ya geçtiğinizdeUNESCO Dünya Kültür Mirası listesindeki Kotor’u ziyaret edersiniz. Fiyort’ta yüzme turuna katılarak keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Tatil Kalbi'nin  sunduğu vizesiz turlardan siziniçin en uygun olanını seçin, en uygun fiyatlarla dünya ülkelerini keşfe çıkın.

Air Albania HY ile Büyük Balkan Turu 6 Ülke Vizesiz Ankara Çıkışlı Turumuza Buradan Ulaşabilirsiniz

Air Albania İle Balkan Üçlüsü Turumuza Buradan Ulaşabilirsiniz

Air Albania İle Büyük Balkan Turumuza Buradan Ulaşabilirsiniz