Katar'da Butik Kalınabilecek Oteller


Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Souq Waqif Boutique Hotels lüksün sınırlarını zorluyor. Arumaila, Al Jasra, Musheireb, Najada, Najd, Al Mirqab, Al Bidda, Bismillah ve Al Jomrok olmak üzere toplam dokuz farklı hizmete sahip oteli bulunuyor. Bu otellerde Katar misafirperverliğini yakından görebileceğiniz çok çeşitli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Oteller şehrin en iyi noktalarında yer alıyor. Kentin tarihi merkezinde bulunan tesisleri, müşterilerine Arap misafirperverliğini göstermek için her şeyi düşünmüş. Gelin şimdi bunlara yakından bakalım:

Al Jasra Boutique Hotel

Al Jasra’da sofistike tarzın yükselişine şahit olacaksınız. Tesis toplam 24 odası ile lüks bir tatil geçirme fırsatı yaşatıyor. Ayrıca Al Jasra’da bulunan Doha’daki tek Fas hamamının da tadını çıkarabilirsiniz. Sizi rahatlatacak bir spa tedavisine katılabilir veya spor salonuna giderek vücudunuzu tazeleyebilirsiniz.

Al Najada Boutique Hotel

Al Najada’nın geleneksel lüks 23 odasında Arap misafirperverliğini yakından görebilirsiniz. Al Najada, üç tarihi Katar evinin birleşimiyle hazırlanmış lüks bir otel. Otantik bir deneyim arayan müşteriler için adeta bir sığınak. Otelde bulunan hizmetler arasında kütüphane, özel şehir turları, wifi, limuzin, otopark ve döviz hizmetleri bulunuyor. Ayrıca müşteriler Al Jasra’daki Spa merkezinden de faydalanabiliyorlar.

Arumaila Boutique Hotel

Arumaila, çağdaş Arap ritmine sahip hareketliliğin merkezi konumunda. İyi tasarlanmış 19 oda ve süit ile canınız hiç sıkılmayacak. Her oda ve süit sofistike ama ayırıcı bir atmosfer sunuyor. Bazı odaları Soq Waqif’e bakan balkonlara sahip. Müşteriler Al Jasra’daki Spa merkezinden ve Al Mirqab’ki spor salonu ve havuz hizmetlerinden yararlanabilirler. Ayrıca özel şehir turları bu otelde de gerçekleştiriliyor.

Otel içerisinde Al Canteen ve Al Matbakh Rooftop Grill olmak üzere muhteşem yemekler yiyebileceğiniz iki restoranı bulunuyor. Al Canteen’de uluslararası yemeklerin tadına bakabilirsiniz. Al Matbakh ise Corniche ve muhteşem şehir manzarasına sahip bir restoranı. Bu restoranda nefis ızgara bonfile,  taze ıstakoz ve çeşitli sulu ızgara gibi yemekler servis ediliyor.

Al Bidda Boutique Hotel

Al Bidda konfor, konukseverlik, üstün olanaklar, yenilikçi kültür tarzı ve çağdaş atmosferi harmanlayarak müşterilere sunan harika bir otel.  Tesis, 19 oda ve 13 süitten oluşuyor. Odaların çoğu farklı açılardan tarihi Souq Waqif’e bakıyor.  Otelin müşterilere sunduğu özellikler içinde iş merkezi, konferans odası, Spa, eğlence odası ve şehir turları bulunuyor. Ayrıca müşteriler Al Jasra’daki Spa merkezi ve Al Mirqab’da bulunan spor salonu ve havuzdan yararlanabiliyorlar. Tesisin içinde La Piazza ve La Pastane adında iki tane restoranı bulunuyor. La Piazza, Al Bidda’nın avlusunda bulunuyor. Muhteşem bir çatı penceresine sahip bu restoranda hem manzaranın hem de lezzetli pizzaların tadını çıkaracaklar.

Al Jomrok Boutique Hotel

Al Jomrok Boutique Hotel’de sakin ama coşkulu bir atmosfer hakim. Bu otelde 11 oda ve 2 süit bulunuyor. Tesis içerisinde Al Shurfa adında bir restoran var. Restoran çok otantik bir şekilde dekore edilmiş. Öğlen ve akşam yemeklerinde tercih edebileceğiniz mükemmel bir mekan.

Bismillah Boutique Hotel

Bismillah Boutique Hotel, Souq Waqif’in büyüleyici sokaklarında saklı tarihi bir mücevher. Beş yıldızlı özel servisleri bulunan bu otelin 2 lüks süiti bulunuyor. Tesisin oda içi yemek servisi var. Özel şefler ve oda hizmetçileri sürekli olarak hazır bir şekilde duruyorlar. Al Mirqap’taki spor salonu ve havuzu bu otelde kalan müşteriler kullanabiliyorlar. Ayrıca Al Jasra’daki Spa merkezide kullanıma açık.

Musheireb Boutique Hotel

Musherireb’de yerel kültürü, tasarımı ve mimariyi en iyi şekilde temsil eden 14 tane oda bulunuyor. Tesisin döviz, limuzin ve uşak hizmetlerinin yanında bir de özel hazırlanmış şehir turları mevcut. Ayrıca Al Jasra’daki spa merkezini bu otelde kalan müşterilerde kullanabiliyorlar.

Najd Boutique Hotel

Najd Boutique Hotel, geleneksel Arap tasarımına sahip bir otel. Sıcak ve misafirperver bir çevre, doğal güneş ışığını alan geniş açık alanlar ve görkemli kemerler ile yakın ve uzaktaki yolcuları ağırlayan adeta harikalar diyarı.

Al Mirqab Boutique Hotel

Al Mirqab Boutique Hotel, geleneksel göz alıcı Arap etkilerini içeren ve Souq Waqif’e açılan bir kapı. Souq Waqif Boutique Hotels’in bir koleksiyonu olan Al Mirqab konuklarına koleksiyonun tüm mutfak deneyimlerine ve eğlence tesislerine sınırsız erişim avantajı bulunuyor. Al Mirqab, 37 oda ve 4 süitten oluşuyor. Tesis içerisinde Al Terrace Lebanese Lounge adında bir restoran bulunuyor. Lübnan yemekleri ve Arap tatlıları da dahil olmak üzere çok çeşitli yemeklerin tadına burada bakabilirsiniz.

Yurt Dışı Turlarımıza Buradan Ulaşabilirsiniz.