Florya Sosyal Tesisi Kahvaltı ve Yemek Fiyatları


Florya Sosyal tesisleri kahvaltı ve yemek fiyatları aşağıda detaylı bir şekilde açıklanmıştır. Fiyat bilgisi ve görseller için makalemize göz atınız.

Florya sosyal tesisi İBB’nin en büyük sosyal tesisidir. Florya sosyal tesisi oldukça büyük bir parkiçerisinde 1 adet alakar hizmet veren restoran bir adet sahil kafeterya bir adet bahar büfesi şahin tepesi (kafeterya) bir cami 3 adet düğün salonunu içerisinde barındıran oldukça büyük bir sosyal tesistir. Kafeteryaların hepsinde self servis uygulaması vardır sadece restoranda servis hizmeti alabilirsiniz. Kafeteryalara atıştırmalık yiyecekler ve içecek çeşitleri vardır. Restoranda ana yemek ara sıcaklar çorba çeşitleri mevcuttur. Özellikle hafta sonları insanlar sıraya girmektedir. oldukça büyük bir otoparka sahiptir florya sosyal tesisleri. Denize sıfır olması nedeniyle insanlar yemeklerini yedikten sonra yürüyüş yapabiliyorlar sahilde bisiklet kiralamanızda mümkündür. Restoran hizmetlerinde sosyal tesis olduğundan dolayı ravdevulü şekilde çalışmamaktadır. Ancak oraya giderek yemek yiyebilirsiniz.


Florya sosyal tesisleri kahvaltı ve yemek fiyatları 2023

  • Kahvaltı Tabağı Fiyatı: 70TL/kişi başı
  • Pastırmalı Yumurta : 28TL
  • Mıhlama(diğer adıyla Muhlama,Kuymak) : 32TL
  • Patates Tava : 15TL
  • Paçanga : 20TL

Kafeteryalarda günlük hazırlanmış paket kahvaltı tabakları satılmaktadır. İçerisi çeşit açısından oldukça zengindir. Restoranda hem tabak kahvaltı alabilir hemde serpme kahvaltı alabilirsin kahvaltı çeşit açısından oldukça zengindir. Kahvaltılıkların hepsi çok taze ve en kaliteli ürünleri müşterilere sunmaktadır florya sosyal tesisi. Kahvaltının yanında çay içebileceğiniz gibi sıkma meyve suları da tüketebilirsiniz. Hizmet açısından oldukça memnun kalacağınızı düşünüyorum çünkü gerek servis elamanları gerekse de aşçılar işlerini en iyi şekilde yapmaktadır. İçerisinde oldukça büyük katlı bir otoparkı vardır arabanızı oldukça rahat park edebilirsiniz.

İstanbul turlarımıza sitemizden https://www.tatilkalbi.com/istanbul-turlari-240 adresine giderek inceliyebilirsiniz.