Fethiye Günlüklü Koyu Nasıl Giderim?


Doğa tatilinin önemli unsurlarında birisi Fethiye ilçesinde bulunan günlüklü koyudur. Koy İlçe merkezine 17 km kadar uzaklıkta olup hem şehir merkezine yakınlığı hemde ıssız tamamen doğallık içerisinde bulunan koyda deniz ve doğa ikilisini bir arada yaşamak isteyenler için bulunmaz yerlerden birisidir. Burada serin gölgelerde sevdikleriniz ver arkadaşlarınızla piknik veya spor yapmanız mümkündür. Koy çok temiz ve oksijen bakımından oldukça zengin bir yerdir.Günlük koyuna giriş ücretlidir. Bu ücretler kar amacı gütmeden tamamen koyun temizlik ve bakım giderleri için kullanılmaktadır. Günlük koyunda bulunan otellerde şehir merkezine gitmeden orada konaklamanız da mümkündür.


Günlük koyu giriş ücretleri

Günlük koyuna giriş ücreti olarak belirlenen fiyat 50 TL’dir. Bunun yanında şezlong ve şemsiye kiralamak isterseniz oda mümkündür onunda fiyartı 100 TL’dir. Bu fiyatlar oldukça uygun fiyatlardır böyle bir mekana girmeye orada keyif yapmaya çok değecektir.

Günlük koyuna nasıl gidilir?

Toplu taşıma ile: Toplu taşıma araçları sadece tatil sezonlarında çalışmaktadır. Fethiye merkezden kolayca ulaşmanız mümkündür.

Özel araç ile: Özel aracınız ile Fethiye Muğla yolu üzerinde bulunan günlük koyuna Muğla’dan Fethiye yoluna girdikten 17 km sonra tabelaları takip ederek ulaşabilirsiniz. Bunun yanında aşağıda eklemiş olduğum harita üzerinden direk olarak yol tarifi isteyebilirsiniz.

Fethiye ,Marmaris ,  Bodrum toplu turumuza sizde katılın. https://www.tatilkalbi.com/ankara-cikisli-guney-ege-turu-fethiye-marmaris-bodrum adresine giderek ulaşabilirsiniz.