Eskişehir Regülatör Piknik Alanı Nasıl Giderim?


Eskişehir de bulunan regülatör piknik alanı Bu tür kalabalık şehirlerde bulunması gereken en önemli dinlenme alanlarından birisidir. Regülatör piknik alanı şehrin sıkıntılarından bunalanlar için kaçınılmaz bir nimettir. Üstelik stres atmak için şehirden de çıkmanıza gerek kalmadan şehrin içerisinde ormanın tam ortasında nehir sesleri, kuş sesleri ve vızıltılar arasında harika bir piknik yapma ve dinlenme şansına sahipsiniz. Üstelik tamamen ailelere göre yapılmış oldukça temiz ve ahlaka uygundur. Piknik alanına girmeden hemen restoran göreceksiniz ister orada yemeğinizi yersiniz isterseniz mangallık malzemelerinizi alıp piknik alanında güzel bir mangal yapabilirsiniz. Aileler bu güzelliklerin tadını çıkarırken çocuklarında güzel oyunlar oynayabilmeleri için çocuk oyun aletleri ile piknik alanı donatılmıştır çocuğunuz orada güvende oynarken sizlerde pikniğin tadını çıkarabilirsiniz.


Regülatör piknik alanına nasıl gidilir? Giriş Ücreti?

Regülatör piknik alanına ulaşım şekilleri şu şekildedir:

Toplu taşıma ile : Şehir merkezinden kalkan dolmuşlar veya Kütahya ya giden araçlar ile Kütahya yolu 5. km den inip kolayca ulaşabilirsiniz.

Özel Araç ile: Özel aracınız ile Kütahya yoluna çıkıp 5. km de piknik alanına kolayca ulaşabilirsiniz. Yada aşağıda eklemiş olduğum harita üzerinden direk olarak yol tarifi isteyebilirsiniz.

Giriş Ücreti: Regülatör piknik alanına ve otoparka giriş Ücretsizdir.

Kampanyalı ve fırsat dolu Eskişehir turlarımıza  https://www.tatilkalbi.com/eskisehir-turlari-367 bu linkten ulaşabilirsiniz.