Eskişehir Atlıhan Çarşısına Nasıl Gidilir?


Atlıhan çarşısı Eskişehir ilimizde ecdadımızın eserlerinin ve süs eşyalarının imalat ve satışının yapıldığı yerdir. Türk ve Osmanlı kültürünün örneklerini ziyaretçilere yansıtan en önemli kültür çarşılarından birisidir. Gerek ev eşya ve gereçleri gerekse kişisel takı ve mücevher çeşitleri hemen hemen hepsi eski kültürümüzün birebir aynılarıdır. Tarihi ve eski modayı sevenlerin yanı sıra Türklerin ve Osmanlının kültürel yapısını incelemek isteyenlerin mutlaka gezip görmesi gereken yerlerin arasında Eskişehir Atlıhan çarşısı gelir. Kültür sanatlarının yanı sıra birde cam işleme sanatını da bu çarşıda görmeniz mümkündür değerli arkadaşlar lafı çok fazla uzatmadan sizlere Atlıhan çarşının ulaşım bilgileri ve en güzel görsellerini göstereyim.


Atlıhan çarşısına nasıl gidilir?

Atlıhan çarşısına en kolay ulaşım yöntemleri şu şekildedir.

Toplu taşıma ile: Toplu taşıma araçları ile en kolay ulaşım yolu tramvaya binerek Atatürk lisesi durağından inip çarşıya girebilirsiniz.

Özel araç ile: Özel aracınız ile gitmek isterseniz şehir merkezinde bulunan tabelaları veya Atatürk lisesi tabelalarını takip ederek kolayca ulaşabilirsiniz bunun yanında aşağıda eklemiş olduğum haritayı kullanarak direk olarak yol tarifi isteyebilirsiniz.

Eskişehir turlarımıza https://www.tatilkalbi.com/ankara-cikisli-eskisehir-turu-gunubirlik bu linkten ulaşabilir ve katılabilirsiniz.