En güzel gezi fotoğraflarını siz çekin, takipçi sayınızı arttırın!


İster kısa mesafeli hafta sonu gezileri, ister kıtalar arası bir dünya turu… Tatil yapmak yılın tüm stresini, yorgunluğunu silip süpürüyor. Yeni yerler keşfetmeyi, tatilin tadını her yıl farklı rotalarda çıkarmayı sevenler ise dönüşte valizine hediyelik eşyalardan çok daha fazlasını sığdırıyor. Gezerken öğrenilenler, tadına bakılan gurme lezzetler ve en etkileyici manzaralar önce fotoğraf karelerinde, ardından instagram paylaşımlarında yerini alıyor. İnstagram takipçi arttırma için ne yapmalı sorusunun en iyi yanıtını da gezi fotoğraflarını paylaşmayı sevenler veriyor. Peki instagramda takipçi arttırmanın en etkili yollarından biri olan gezi fotoğrafları nasıl olmalı? En güzel manzaralar için nereye gitmeli? İşte instagramda takipçi arttırma rekoru kırabileceğiniz en güzel gezi fotoğrafları için püf noktaları ve sıra dışı rotalar…

İnstagram Takipçi Arttırma Yolları Kapadokya’da Filtresiz Gün Batımından Geçiyor

Yerli ve yabancı fotoğraf sanatçılarının en popüler adreslerinden biri olan Kapadokya, günün her saati paylaşmaya değer eşsiz fotoğraf karelerine sahne oluyor. Kaya evleri, yer altı şehirleri, peri bacaları ile sıra dışı coğrafyaların gözdesi Kapadokya’da, gün batımını arkanıza alarak muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz. İnstagramda takipçi arttırmanın en etkili pozlarını veren vadilerden peri bacalarına, yerel şaraplarının kırmızısından, kayaların kıvrımına kadar her şey, bu bölgede adeta en güzel gezi fotoğraflarına imza atmanız için yaratılmış. Üstelik Kapadokya’da çektiğiniz fotoğraflar için filtre kullanmanıza hiç gerek yok. Vadilere vuran gün ışığı ve uçan balonların rengarenk manzarası, burada en güzel efektleri size doğal yansımalarla sunuyor.

İnstagram Takipçi Kazanmak İçin Tarihi Yapıları Fotoğraflamayı Unutmayın

Fotoğraf yeteneğinizi sergilemek için dünyaca ünlü yapılardan ve panoramik manzaralardan daha iyisi olabilir mi? Gezi rotanızda Eiffel ya da Pisa Kulesi, Tac Mahal ya da Mısır piramitleri varsa instagramda takipçi arttırma fırsatını kaçırmayın. Elbette bunu yaparken klişe pozlardan uzak durabilir, takipçilerinizin ilgisini çekecek sıra dışı fotoğraflara imza atabilirsiniz. Doğru bir ölçeklendirme ile Eiffel Kulesi’ni parmaklarınızın ucunda tutabilir, kadrajınıza Collesium’u bugüne dek görülmemiş açılardan sığdırabilirsiniz. En çok beğenilen İnstagram fotoğraflarının ortak özelliği aynı zamanda doğru bir kompozisyonla fark yaratmaktır. Anıtları, şehir sembollerini ve dünyaca ünlü binaları gece çekimi yaparak çok daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz.

Gülümseyin! En Güzel Özçekim Pozunuzu Ege Sokaklarında Verin

Antik Yunan tapınaklarının, Rum evleriyle donatılmış sokakların, rengarenk ahşap kapıların önünde bu yazın en güzel pozunu vermeye hazırsanız Çeşme sahilleri, Şirince sokakları, Efes harabeleri ve çok daha fazlası Ege’de sizi bekliyor. İnstagramda takipçi arttırmanın en güçlü fotoğraf paylaşımları genellikle özçekimlerden oluşuyor. Ancak bunu yaparken sıradan pozlardan kaçınmaya ve arka planınızı doğru belirlemeye dikkat etmeniz gerekiyor. Ege temalı bir özçekim içinse en renkli elbisenizi giymeniz, duruşunuzu belirlemeniz, şirin dar sokakları ya da Antik yapıları arkanıza almanız yeterli. Ege güneşi tatilinizi ve sizi gülümsetirken, gün batımıyla ünlü İzmir kent merkezinde de akşamüzeri temalı harika çekimler yapabilirsiniz.

Unutulmaz Tatil Anılarına Unutulmaz Film Mekanları Eşlik Etsin

Hem tatil anılarınıza hem instagram paylaşımlarınıza renk katacak bir gezi için dünyaca ünlü filmlere sahne olmuş şehirleri ve mekanları tercih edebilirsiniz. Tatilinizi kültür ve sanatla dopdolu yaşayabilir, sinema tarihine iz bırakan filmlerle anılan mekanlarla buluşabilirsiniz. İnstagramda takipçi arttırmanın en etkili yolu olan bu fotoğraflarla siz de profilinizde iz bırakabilirsiniz. Western kuşağının kült yapımı İyi, Kötü ve Çirkin filminin çekildiği İspanya’da Tabernas Çölü’nü fotoğraflayabilir, Sicilya’nın Savoca Köyü’nde takipçilerinize yeni bir Godfather atmosferi yaşatabilirsiniz. İnstagram fotoğraflarınıza fantastik ögeler katmak için rotanızı Yeni Zelanda’nın Matamata platolarına çevirebilirsiniz. Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serilerinin çekildiği Hobbit Köyü’nde kendi sıra dışı maceranızı yaşarken instagramda takipçi arttırmanın yolunu açan en eğlenceli fotoğraf karelerini yakalayabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesabımıza Buradan Ulaşabilirsiniz