Derince Harikalar Sahili Nerede?


İsminden anlaşıldığı üzere masallar gibi bir yer olan derince harikalar sahili küçük ama çok güzel ve çok imkanli bir yerdir. Tabiki İstanbula olan yakınlığından dolayıda değerine değer katmaktadır. Mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerden birtanesidir. Güzel oturma alanları, dinlenme tesislerinin yanı sıra büyükler için uzaktan kumandalı arabalarını oynatabilemeleri uzaktan kumandalı yatlarını yüzdürebilecekleri küçük marina ve yollar mevcuttur buda sahile farklı bir hava katmaktadır.Parkın içerisinde çeşitli motiflerde binalar çeşitli simülatörler inşa edilmiştir. Yine sahilin içerisinde restoran kafeteryalar ve büfeler bulunmaktadır yürüyüş parkurları bisiklet yollarıda mevcüttur. Koca eliye işi düşen veya istanbulun şehir stresinden kaçmak isteyenlerin mutlaka uğraması gereken yerlerden birisidir.


Harikalar sahiline en kolay nasıl gidilir?

Harikalar sahiline gidebilmek için Marmara Bölgesi, bölge içinde en yoğun eksen İstanbul – Kocaeli - Adapazarı güzergahıdır. Terminale besınlediye otobüsleri ve minibüsle ulaşmak mümkündür. Buna ek olarak aşağıda eklemiş olduğum harita üzerinden direk olarak yol tarifi isteyebilirsiniz.

Evet arkadaşlar sizlere harikalar sahilini elimden geldiğince anlatmaya çalıştım aşağıda eklemiş olduğum görseller ile harikalar sahili hakkında önceden bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sitemize özel fırsat bayram turlarına https://www.tatilkalbi.com/turlar/bayram-turlari buradan ulaşabilirsiniz.