Burgazada Halk Plajı Nerede?


İstanbul Adalar ilçesi Burgazdada da bulunan halk plajı İstanbul’un en güzel halk plajları arasında gösterilmektedir. Son zamanlarda giderek kalabalıklaşsada yinede adada bulunduğu için diğer halk plajlarına nazaran daha sakindir. Plaj içerisinde bir çok imkana sahipsiniz. Şezlong ve şemsiye kiralana bilmektedir aynı zamanda büfeden yiyecek, içerek de satın alabilmekte siniz. İstanbul’un genel olarak stresinden ve kalabalığından kaçmak isterseniz Burgazadayı tercih edebilir burada plaja girebilir ve hoş vakitler geçirebilirsiniz. Ulaşım olarak da oldukça kolaydır aşağıda ulaşım gibi diğer önemli bilgilere ulaşabilirsiniz.


Burgazada Halk Plajına Nasıl Gidilir?

Burgazadaya gidebilmeniz için ilk olarak Kabataş, Bostancı, Kadıköy’e geldikten sonra Vapur ve deniz motorları ile karşıya geçebilirsiniz. Ayrıca isteğe göre deniz takside kullanabilirseniz. Neredeyse yarım saatte bir Burgazadaya hareket eden motorlar ile gidebilirsiniz. Bunun dışında isteğinize göre deniz taksi kullanarak da adaya gidebilirsiniz. İDO seferleri olduğu gibi diğer özel firmalar ile de Burgazadaya gidebilirsiniz.

Burgazada Halk Plajına Giriş Ücreti ve Ziyaret Saatleri

Burgazada halk plajına giriş tamamen ücretsizdir ama şezlong ve şemsiye kullanımlarında belli ücretler ödemeniz gerekmektedir. Ziyaret saatleri ise istediğiniz zaman gidebilirsiniz adada kalabildiğiniz sürece plajda kalabilirsiniz.

Değerli İstanbullular özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte yüksek sıcaklıklar bastırmaktadır.Sıcak yaz günlerinde insanlar plajları doldurup taşırmaktadır. Bu plajların içerisinde de özellikle halk plajları ücretsiz olmasından dolayı oldukça fazla tercih edilmektedir. Sizlere bu bağlamda Burgazada da gidebileceğiniz en güzel halk plajlarından birisi olan Burgazada halk plajı hakkında sizlere bilgi vermeye çalıştım umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. İstanbul da diğer gidilecek halk plajları için bizi takip etmeye devam ediniz aşağıda Burgazada halk plajı ile ilgili çeşitli görsellere ulaşabilirsiniz. Ayrıca soru ve görüşlerinizi yorumlar üzerinden bizlere ileteibilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler dileriz.

İstanbuldaki kampanyalı turlarımıza https://www.tatilkalbi.com/istanbul-turlari-240 adresine giderek katılabilirsiniz.