Beykoz Küçüksu Plajı Nerede? Nasıl Gidilir?


İstanbul da bulunan en güzel plajlardan birisi olan Küçüksu plajı eşsiz manzarası ile İstanbullulara hizmet etmektedir. İstanbul gibi mega kentlerde plaj bulmak oldukça zordur. Fakat İstanbul da aslında böyle bir sıkıntıda yoktur çünkü çevrede oldukça fazla plaj bulunmaktadır. Bunlardan en güzellerinden birisi olan Beykoz Küçüksu Plajı, İstanbul boğazında eşsiz boğaz köprüsü manzarasıyla, 300 kişiye kadar denize girme ve güneşlenme şansı sunmaktadır. Toplam da 300 metre uzunluğundaki Beykoz Küçüksu plajında şezlong ve şemsiye kiralama imkanı da bulunmaktadır. Beykoz Küçüksu plajında 200 adet şezlong, 200 adet şemsiye, 1 cankurtaran kulesi, 5 cankurtaran personeli, 1 kurtarma botu, 1 ambulans, 1 büfe, 4 adet lavabo, 10 soyunma kabini, 78 adet soyunma dolabı, 8 tuvalet, 1 adet 6 kişilik açık duş yeri bulunmaktadır. Yukarıda gördüğünüz gibi bir çok sosyal donatı ve güvenlik için oldukça geniş imkanlar var bu olanaklara sahip birçok plajdan biriside Beykoz Küçüksu plajı ayrıca temizliği ve güler yüzlü hizmetiyle de ön plana çıkmaktadır. Lafı çok fazla uzatmadan sizlere Beykoz Küçüksu plajı ile ilgili ulaşım, giriş ücreti ve ziyaret saatleri gibi önemli bilgileri vereyim.


Beykoz Küçüksu Plajına Nasıl Gidilir?

İstanbul da bulunan en güzel plajlardan birisi olan Beykoz Küçüksu Plajına en kolay ulaşım şekilleri aşağıdaki gibidir.

Toplu taşıma araçları ile ulaşım şekilleri: Toplu taşıma araçlarını kullanrak plaja gitmek isteyenlerin ilk olarak Üsküdar’a gelmeleri gerekmektedir. Üsküdar’a gelebilmek için metrobüs ve otobüsleri kullanabilirsiniz. Daha sonra Küçüksudan geçen minibüs ve otobüslere binerek kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Aşağıda buradan geçen dolmuşlar ve belediye otobüslerinin hat numaraları yazmaktadır oradan takip edebilirsiniz.

Özel araç ile ulaşım şekilleri: Özel aracınız ile gidecekseniz de ilk olarak Üsküdar’a doğru yola çıkınız daha sonra Küçüksu tabelalarını takip ederek kolayca ulaşabilirsiniz. Bunun yanında birda aşağıda eklediğim harita üzerinden direk olarak yol tarifi isteyebilirsiniz.

Plaja Giden Dolmuş İsimleri

TAKSIM-BOSTANCI DOLMUŞU ,TAKSIM-KADIKÖY DOLMUŞU, KADIKÖY-TAKSIM DOLMUŞU, BOSTANCI-TAKSIM DOLMUŞU,

Plaja En Yakın Geçen Belediye Otobüsleri

103 – Ş.ŞAHİNBEY – KABATAŞ ,TB2 – SULTANAHMET- ÇAMLICA-SULTANAHMET, 129T – BOSTANCI – TAKSİM , 110 – KADIKÖY – TAKSİM, 6 – KÜÇÜKÇAMLICA – BULGURLU – ÜSKÜDAR , 11ST – DUMLUPINAR – ÜSKÜDAR, 11V – VEYSEL KARANİ – ÜSKÜDAR, 12C – ÜSKÜDAR DEVLET HASTANESİ – ÜSKÜDAR, 9Ü – DEMOKRASİ CADDESİ – ÜSKÜDAR , 11Y – YAVUZTÜRK MAHALLESİ – ÜSKÜDAR , 11C – EMNİYET MAHALLESİ – ÜSKÜDAR , 2 – BOSTANCI – ÜSKÜDAR, 11BE – BURHANİYE MAHALLESİ – ÜSKÜDAR, 11P – SARIGAZİ EMEK MAHALLESİ – ÜSKÜDAR , 11G – YENİDOĞAN – ÜSKÜDAR, 11Ü – ÜNALAN MAHALLESİ – ÜSKÜDAR , 11A – ALEMDAR – ÜSKÜDAR , 11D – İNKILAP MAHALLESİ – ÜSKÜDAR, 11T – TÜRKİŞ BLOKLARI – ÜSKÜDAR , 11ÜS – SULTANBEYLİ – ÜSKÜDAR, 11K – KAZIM KARABEKİR – ÜSKÜDAR , 11M – MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ – ÜSKÜDAR , 9Ç – ÇEKMEKÖY – ÜSKÜDAR, 9ÜD – Ş.ŞAHİNBEY – DUDULLU – ÜSKÜDAR, 11E – ESATPAŞA – ÜSKÜDAR , 9Ş – Ş.ŞAHİNBEY – ÜSKÜDAR, 9A – ATAKENT – ÜSKÜDAR , 11EK – ESATPAŞA – KARLIDERE – ÜSKÜDAR, 11L – BULGURLU MAHALLESİ – ÜSKÜDAR ,320 – FERHATPAŞA – ÜSKÜDAR, 34G – BEYLİKDÜZÜ-SÖĞÜTLÜÇEŞME, 34A-2 – CEVİZLİBAĞ-SÖĞÜTLÜÇEŞME , 34A-1 – CEVİZLİBAĞ-SÖĞÜTLÜÇEŞME , 34A-2 – CEVİZLİBAĞ-SÖĞÜTLÜÇEŞME, 34A-1 – CEVİZLİBAĞ-SÖĞÜTLÜÇEŞME , 34A – CEVİZLİBAĞ – SÖĞÜTLÜÇEŞME, 12A – KADIKÖY – ÜSKÜDAR, 11F – FERAH MAHALLESİ – ALTUNİZADE – ÜSKÜDAR, 522 – ALEMDAR – ÇIKSALIN , 500A – EDİRNEKAPI – KADIKÖY

Beykoz Küçüksu Plajı Giriş Ücreti ve Ziyaret Saatleri

Küçüksu plajına giriş ücretsizdir. Fakat oradan büfeden alışverişlerinizde ve şezlong şemsiye kiralama işlemlerinizde 20 TL ile 50 TL arasında bir ücret ödeyebilirsiniz. Ziyaret saatleri hususunda ziyaret istediğiniz saatlerde gidebilirsiniz fakat oradaki imkanlardan yararlanmak için saat 09:00 sonra gün içinde ziyaret etmeniz önerilmektedir.

Evet değerli tatilciler sizlere Beykoz Küçüksu plajı hakkında bilgi vermeye çalıştım aşağıda plaj ile ilgili çeşitli görsellere ulaşabilirsiniz. Soru ve önerilerinizi yorumlar üzerinden bizlere iletebiliriniz. Ayrıca diğer plajlar ve gezilecek yerler ile ilgili detaylı bilgiler için bizi takip etmeye devam ediniz.

İstanbul adalar turumuza https://www.tatilkalbi.com/ankara-cikisli-istanbul-adalar-saraylar-sile-agva-turu giderek uygun fiyata katılabilirsiniz.