Belgrad Ormanı Giriş Ücretleri


Belgrad İstanbul gibi bir mega kentte böyle bir ormanın olması İstanbullular için oldukça iyi bir fırsat hem şehire çok yakın hem de şehirden çok uzak olması çok güzel bir şey insanın oraya gidince kendini doğaya bırakası geliyor içerden temiz hava ile birlikte huzur doluyor insan. İmkanı olanların her hafta sonu buraya gidip bütün hafta kalabalık ve iş stresini atması gerekmektedir. Bu şekilde hem yaşam kaliteniz, hemde iş kalitenizi de arttırabilirsiniz. Biz İstanbulda yaşayanlar olarak bazen elimizdekilerin değerini anlayamıyoruz bazen iş yoğunluğundan bazen diğer sebeplerden ama sebep ne olursa olsun bu şekilde yaşamımıza yeni değerler katmamız gerekmektedir. Belgrad ormanı ülkemizde bulunan mersiye yerlerinin en başında gelir böyle bir ormanın istanbulda bulunması insanları mutlu ettiği kadar bir okadar da rahatlatmaktadır. Belgrad ormanı İstanbul’un oksijen kaynaklarından birisidir. Lafı çok fazla uzatmadan size asıl anlatmak istediğime geçeyim. Belgrad ormanına diğer mersiye yerlerinde olduğu gibi giriş ücreti alınmaktadır. Lafı çok fazla uzatmadan giriş ücretini açıklayayım:


Belgrad ormanına giriş ücreti

Belgrad ormanına giriş ücretleri şadece araçlardan alınmaktadır kişi başı giriş ücreti yoktur:

Şahsi araç giriş ücreti: 10 TL

Servis ve tur araçlarının giriş ücreti : 35 Tl dir.

Alınan bu giriş ücretleri ormanın bakım ve diğer hizmet giderleri için kullanılmaktadır. Alınan her ücretin karşılığı bütün vatandaşlarımıza fazlasıyla hizmet olarak geri dönmektedir. İstanbul Büyük şehir belediyesi bu alanda istanbullulara sosyal ve kültürel yaşam sağlama açısından hiç bir masraftan kaçınmamaktadır. İstanbul tam anlamıyla son zamanlarda yaşanacak kent haline getirilmiştir. Sizlere belgrad ormanına şahsi ve tur giriş filatlarının en güncel şeklini bilgi amaçlı verdim. Belgrad ormanına nasıl gidilir veya belgrad ormanına otobüsle nasıl gidilir sorusu için diğer makalemizi ziyaret edebilirsiniz. Belgrad ormanı görselleri ve videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz değerli yorumlarınızı eksik etmeyiniz.

İstanbul adalar turlarımıza https://www.tatilkalbi.com/ankara-cikisli-istanbul-adalar-saraylar-sile-agva-turu bu linkten ulaşabilirsiniz.