Antalya Olimpos Nerede? Nasıl Gidilir? Yol Tarifi


Antalya’nın Önemli ve doğal turizm bölgelerinden birisi olan olimpos hakkında en güzel bilgi ve görselleri için makalemizi mutlaka okuyunuz.

Turizm Kenti olan Antalya Turistleri bir çok seçenek sunarak ağırlamaya devam etmektedir. Yine sizlere antalyanın en güzel yerlerinden birisi olan olimposdan bahsedeceğim. Olimpos Antalya’nın kumluca mevkide bulunmaktadır. Bir sit alanı olan olimpos içerisinde yanar kayalar bulundurmaktadır. Özellikle de yanar kayalar gelen ziyaretçilerin dikkatini çekmektedir. Sahilleri uzun uzadıya sürüp gitmekte konaklama merkezleri doğal yapıyı bozmadan kütük evlerden oluşmaktadır. Olimposun işletmeleri tamamen yerli halkın elinde olup bütün ürünler organik olarak yetiştirilip gelen ziyaretçilere sunulmaktadır. Köy yemekleri, köy kahvaltısı organik sebze ve meyveleri burada bulabilirsiniz. Konaklama merkezleri küçük küçük kütük evlerden oluşmaktadır ve hepsi ahşap yapılardır içerisinde doğayı görüntüyü bozacak hiçbir yapı yoktur. Hem sakin hem de temiz plajlarıyla ünlüdür. Olimpos burada sıcak bir ortam içerisinde tatil yapmanız mümkündür.




Olimpos’a Nasıl Gidilir?

Şehir merkezinde kumluca yazir köyü dolmuşlarına binip kolayca ulaşabilirsiniz. Yol boyunca kütük evler ve otantik yapılara rastlayacaksınız. Eğer kendi aracınızla gitmek isterseniz aşağıdaki harita üzerinden direk olarak yol tarifi isteyebilirsiniz.


Yurt içi turlarımızdan olan Antalya turlarına  https://www.tatilkalbi.com/antalya-turlari-136 ulaşabilrsiniz.