Ankara Ankamall Alışveriş Merkezi Nerede? Nasıl Gidilir?


Ankamall, Ankara’nın Yenişehir semtinde bulunan en geniş çaplı alışveriş merkezidir. Ankamall Alışveriş Merkezi ilk olarak 1999 yılında Migros Alışveriş Merkezi Merkezi olarak hizmete açıldı. 2006 yılında ise genişleyerek Ankamall ismini aldı. 176.000 metrekarelik bir alandaki Alışveriş Merkezi’nin içerisinde 300’ü aşkın mağaza bulunuyor. 6.000 araç kapasiteli otopark, kafe, restoran, oyun alanları ve sinema salonlarıyla ziyaretçilerine çeşitli hizmetler sunuyor. Ankamall Alışveriş Merkezi mağazaları arasında Koçtaş, 5M Migros, Boyner, Mudo City, Bershka, H&M, Zara, Mango, Decathlon, Pull&Bear, Flo, Jack&Jones, Stradivarius, Deichmann gibi seçkin mağazalar yer alıyor. Ankamall Alışveriş Merkezi hem alışveriş yapabileceğiniz kaliteli ürünleri ve çeşitli mağazaları ziyaretçileriyle buluşturuyor hem de birbirinden farklı aktivitelerle keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor. Alışveriş yaptıkça çeşitli aktivitelere katılım biletleri kazanabilir, eğlence merkezlerinde ve yemek bölümlerinde çocuklarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz.




Ankara Ankamall Alışveriş Merkezi’ne Nasıl Gidilir?

Ankamall Alışveriş Merkezi nerede? öğrenmek isteyenler için Açık Adres: Mevlana Bulvarı, No:2 Akköprü/Yenimahalle/Ankara’dır. İletişim numarası ise 0312 541 12 12’dir. Ayrıca 0530 524 06 06 telefon numarasına görüş, öneri ve isteklerinizi de Telegram, Whatsapp ve Messenger aracılığıyla iletebilirsiniz.

Ankamall Alışveriş Merkezi’ne ulaşım en rahat metroyla olacaktır. Ankamall’a metroyla ulaşım Kızılay Metro İstasyonu aracılığıyla ulaşılabilir. Ancak metro ulaşımını kullanabilmeniz için AnkaraKart’a ihtiyacınız olacaktır. Kızılay-Batıkent metrosuna binerek Akköprü durağında inmelisiniz. Buradan alışveriş merkezine 10 metre yürüdükten sonra ulaşmış olacaksınız.

Alışveriş Merkezi’ne Çankaya’dan ulaşım yapacaklar Dikmen Caddesi’nden geçen 145 ya da 154 numaralı otobüsleri kullanmalıdır. Bu otobüsler Karayolları’na kadar ulaşmanızı sağlar. Karayolları durağından ise 104 numaralı otobüslere binerek Akköprü durağında inmelisiniz. Çankaya’dan alışveriş merkezine İlker Caddesi’ni kullanarak ulaşım yapacaksanız 183 ya da 186 numaralı otobüsleri kullanmalısınız. Kızılay’a kadar ulaşmanızı sağlayacak otobüslerden sonra ulaşım için Kızılay-Batıkent metrosunu kullanabilirsiniz.

Ankamall Alışveriş Merkezi’ne Mamak’tan ulaşım yapacaklar için çeşitli semtlerden otobüsler kalkmaktadır. Zerdalitepe’den 355, 357, 374 ya da 386 numaralı otobüslere binmelisiniz. Kayaş’tan gelecekler 220, 221 ya da 340, Akdere Kurtuluş’tan ulaşım için 382, 383, 385 numaralı otobüsler kullanılmalıdır. Otobüsler Kızılay’a kadar gelecektir. Kızılay-Batıkent Metrosunu kullanarak alışveriş merkezine ulaşabilirsiniz.

Ankamall Alışveriş Merkezi’ne Gölbaşı’ndan ulaşım 104 numaralı otobüslerle sağlanıyor. 104 numaralı otobüsleri kullanarak Akköprü durağında inebilirsiniz.

Ankamall’a Keçirören’den ulaşım Keçiören-AKM metrosuyla sağlanmaktadır. AKM durağında inerek alışveriş merkezine 5 dakika yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Ankamall Alışveriş Merkezine Yenimahalle’den ulaşım Çayyolu’ndan gelecek olanlar için Çayyolu-Kızılay metrosuyla sağlanıyor. Akköprü durağında inmeniz gerekiyor. Batıkent-Demetevler’den alışveriş merkezine ulaşım için Batıkent-Kızılay metrosu tercih edilmelidir.

Ankamall’a Sincan’dan ulaşım Eryaman-Etimesgut’tan gelmek istiyorsanız Sincan-Batıkent metrosu kullanılmalıdır. Akköprü durağında inilmelidir.

Ankamall Alışveriş Merkezi’ne Altındağ’dan ulaşım Dışkapı’dan 410, 415, 427, 481 ya da 482 numaralı otobüslerle sağlanıyor. Bu otobüslerden herhangi birini kullandığınızda Ulus Çarşısı durağında inmeniz gerekiyor. Buradan Batıkent-Kızılay metrosu kullanılarak Akköprü durağında inilmelidir.

Ankamall Alışveriş Merkezi Çalışma Saatleri

Alışveriş merkezi anlayışına farklı bir soluk getiren Ankamall Alışveriş Merkezi geniş bir alanda çok sayıda mağaza, sinema, oyun alanları ve çeşitli etkinlikleriyle Ankaralıların tercih ettiği en gözde yerlerdendir. Alışveriş Merkezinde sunulan hizmetlerden bazıları ücretsiz Wifi, mescit, ankesörlü telefon, ATM, bebek bakım odası, emanet dolabı, eczane, kuru temizleme, kuaför, otopark, oto yıkama, taksi ve valedir. Bodrum kat, zemin kat, 1. ve 2. Kat olmak üzere toplamda 4 kattan oluşan Ankamall Alışveriş Merkezi çalışma saatleri haftanın her günü 10:00-22:00 saatleri arasındadır. Bayram ve özel günlerde kapanış saatlerinde değişkenlik olabilmektedir.

Ankamall Alışveriş Merkezi’nde Bulunan ATM ve Bankamatikler

Alışveriş Merkezi’nin bodrum katında (-1. kat) Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, QNB Finansbank, Yapıkredi Bankası, ING Bank, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası, TEB, HSBC bankalarına ait ATM ve Bankamatikler bulunmaktadır. Alışveriş merkezinin 2. katında teras da vardır.

Yurtiçi tur fırsatlarımızı  https://www.tatilkalbi.com/turlar tıklıyarak inceleyin.